آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

بنی گانتز:تلاش خود را برای تاثیرگذاری بر توافق با ایران به کار خواهیم بست

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: «تمام تلاش خود را برای تاثیرگذاری بر توافق با ایران به کار خواهیم بست و هرگز طرفی در هیچ توافقی نخواهیم بود».
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 23
کد خبر: ۱۴۸۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه از تماس این رژیم با واشنگتن و کشورهای منطقه درباره مذاکرات احیای توافق هسته‌ای ایران خبر داده است.

وی گفت: «تمام تلاش خود را برای تاثیرگذاری بر توافق به کار خواهیم بست و هرگز طرفی در هیچ توافقی نخواهیم بود».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه لفاظی‌های خود گفت: «آزادی عمل خود برای هرگونه اقدام نظامی علیه ایران در صورت نیاز را حفظ خواهیم کرد».

وی افزود: «اسرائیل می‌داند چگونه از آزادی عمل خود در صورت ضرورت، محافطت کند».

تحرکات سیاسی رژیم صهیونیستی درباره موضوع هسته‌ای ایران طی روزهای اخیر افزایش چشمگیری داشته است.

«یائیر لاپید»، نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی روز گذشته در گفت‌وگو با «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه گفته که با بازگشت به برجام مخالف است.

در بیانیه دفتر لاپید چنین آمده است: «نخست‌وزیر برای رئیس‌جمهور [فرانسه] این را روشن کرد که اسرائیل با بازگشت به توافق مخالفت است و تعهدی به چنین توافقی نخواهد داشت. اسرائیل هر اقدامی را برای جلوگیری از دستیابی ایران به توانمندی هسته‌ای انجام خواهد داد.»

از سوی دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه خبر دادند که «یائیر لاپید» نخست وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد طی دو هفته آینده به آلمان سفر کند.

بر اساس اعلام رسانه‌های این رژیم، هدف لاپید از سفر به آلمان، بحث با مقام‌های این کشور درباره پرونده هسته‌ای ایران است.

رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه غرب آسیا به شمار می‌رود. این رژیم با حمایت‌های آمریکا و مماشات کشورهای غربی این برنامه تسلیحاتی را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار